Biljartvereniging

biljart lokaal: 0346 - 566600
e-Mail: bvmapollo@gmail.com

Mededeling van het bestuur.

- van de voorzitter

(13 oktober 2020)

De (negatieve) ontwikkelingen in relatie tot het virus is voor de diverse biljartbonden aanleiding de biljartcompetitie 2020 – 2021 (tijdelijk) stil te leggen. Voor de respectievelijke bonden geldt:

Woerdense Biljartbond (WBB)
Competitie opgeschort tot – in ieder geval – 25 oktober 2020. Omdat deze maatregel al enige tijd geleden door de WBB geformuleerd is wordt een dezer dagen een up – dateverwacht.

KNBB, sectie driebanden   
De Nationale competitie voor ALLE divisies en bekercompetitie is tot nader order stil gelegd. Er is geen einddatum vastgelegd;

KNBB, sectie carambole
Districtscompetitie stil gelegd tot – in ieder geval – 10 november 2020.


(20 april 2020)

Beste biljartvrienden,

Ik hoop dat jullie dit bericht in goede gezondheid ontvangen.

Het is alweer een maand geleden dat we aan de biljarttafels stonden en aan de competitie werkte. Voor een aantal teams was het met het oog op een eventueel te behalen kampioenschap zelfs nog spannend. Helaas, dat is voorbij en eigenlijk niet zo belangrijk gelet op alles wat het coronavirus veroorzaakt.

Het is een rare tijd waar we mee geconfronteerd worden. Alles en iedereen is in de ban van corona en veel mensen die niet kunnen of mogen werken, of zoals ikzelf met de trein van spookstad naar spookstad rij. Zo onwerkelijk.
Deze crisis heeft voor de economie nationaal als internationaal vergaande gevolgen en ik denk dat we nog vele jaren last van het coronavirus zullen blijven houden.

Ik hoop dat we binnen afzienbare tijd weer met gepaste maatregelen een biljartje kunnen doen in het "Schuurtje". Ik weet dat Ton plannen heeft liggen, als het RIVM en de regering hier toestemming voor geven. Hou de site van bvmApollo of het schuurtje dus goed in de gaten!

Rest mij jullie (en jullie dierbaren) een goede gezondheid te wensen en hopelijk zie ik jullie snel weer,

Met vriendelijke groet,


Leo van Buren.